Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Overkapping met berging incl bestrating van de tuin

Dirk komt langs en heeft gelijk al een goed overzicht van de tuin, ziet ook gelijk dat de tuin schuin weg loopt. Zonder enige meting gedaan te hebben👍. Samen tot een idee gekomen, wat werd uitgewerkt in een tekening en uiteindelijk na vele mails en wijzigingen werd in 9 dagen onze achtertuin gerealiseerd. Super blij met het resultaat. Ook tijdens het werk word je steeds op.de hoogte gehouden van wat ze doen, gaan doen of gedaan hebben. Aanrader 💪

Ronald en Mea ten boer

Overkapping met berging

Wat een vakman. Dirk heeft samen met zijn broer bij mij een hele mooie veranda gebouwd. Een aanrader dus.

Marleen de Bruin

Tuinrenovatie

De renovatie van onze tuin verliep in goed overleg en Dirk luisterde goed naar onze wensen. Het resultaat mag er wezen! Het is een super mooi tuin met houten overkapping geworden. Met goede afvoer van het regenwater, netjes bestraat (er moest veel grond afgevoerd worden)! Doordat materiaal later geleverd werd duurde het project wat langer dan gepland. Ook de zonwering werd pas later geleverd.  Daar is Dirk speciaal voor op zaterdag terug gekomen. Dat vonden we erg fijn.

Roeleke v/d Meer

Tuinrenovatie

Dirk Muilwijk is naast een goed vakman ook een fijn mens die in overleg met de klant veel mogelijk maakt.

Hij heeft hart voor de zaak.

Ik ben zeer tevreden.

Dankjewel Dirk!

Henny Servais

Tuin renovatie Kesteren

Wij hebben onze voor en achtertuin door Dirk Muilwijk laten verzorgen, zowel de beplanting en het straatwerk is tot volle tevredenheid gebeurt. Afspraken zijn keurig nagekomen. Kortom een tevreden klant!

Fam Mallan