Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Schutting Houten

Schutting en poort in 1 dag geplaatst. Heel mooi en netjes gewerkt. Super tevreden 👍👍👍

Irma Sparendam, Houten

Tuinaanleg Arnhem

Dirk is een eersteklas vakman; betrouwbaar, flexibel en een harde werker. Hij heeft oog voor detail, werkt netjes en legt keuzes helder uit. Ook een hele fijne persoonlijkheid! 

Ik ben ontzettend trots en tevreden op het eindresultaat. De voortuin en achtertuin hebben een complete metamorfose ondergaan. Geheel nieuwe indeling, bestrating, schutting en poort.

Kortom: een oprechte aanrader. 

Astrid Bartels, Arnhem

Aanleg terrassen, borders en gazon Elst

Dirk heeft bij ons twee terrassen, borderbakken en gras aangelegd. Altijd goed benaderbaar, reageert snel, komt afspraken na en werkt netjes.  Als we weer wat gaan doen in de tuin, bellen we hem zeker!

Maartje Peters, Elst

Nieuw gras leggen, fundering voor blokhut maken en straatwerk aanpassen Lienden

Er is prima werk geleverd door Dirk. Alle materialen zijn door hem geleverd, behalve een set stenen die gelijk moesten zijn aan die er al lagen. De fundering en stenen op de fundering, alles was prima geregeld, perfect. Hij is flexibel en netjes en beleefd. Ik heb hem al teruggevraagd voor een volgende klus.

Cor van Tricht, Lienden

Achtertuin bestrating, overkapping aan het huis en schuttingen geplaatst Tiel

Achtertuin voorzien van nieuwe bestrating, overkapping aan het huis geplaatst en schuttingen geplaatst. Ze maken lange dagen, in 3 dagen samen de hele tuin gefikst. Alleen straatwerk heb ik zelf aangeschaft, de overige materialen heeft Dirk allemaal geregeld. Fijne vent om mee te werken, je moet niet bang zijn om hard te werken want ze gaan tot 's avonds 10 uur door als het nodig is.

Ronald Roos, Tiel